Thuis Productenpneumatisch opleidingsmateriaal

ZMP2103 elektro Pneumatisch Automatiseringsmateriaal/Pneumatische Controles Opleiding

ZMP2103 elektro Pneumatisch Automatiseringsmateriaal/Pneumatische Controles Opleiding

ZMP2103 Electro Pneumatic Automation Equipment / Pneumatic Controls Training

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: ShouldShine
Certificering: ISO9001
Modelnummer: ZMP2103

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 1 set
Prijs: negociate
Verpakking Details: triplexdoos, 3CBM
Levertijd: 35 dagen
Betalingscondities: L/C, T/T, Western Union, D/P, D/A
Levering vermogen: 5000 reeks per jaar
Contact nu
Gedetailleerde productomschrijving
Fuction: Dubbele kanten pneumatische trainer voor universiteit, universiteit Beëindigen - gebruiker: Universiteit, universiteit, technische scholen
Gehele capaciteit: <1.5KVA certificaat: ISO9001
macht: AC220V frequentie: 50HZ

ZMP1103 het elektro Pneumatische Trainer Pneumatische Pneumatische Didactische Materiaal van het Opleidingsmateriaal

I. inleiding
De elektro pneumatische trainer wordt ontworpen voor „hydraulisch en de pneumatische opleiding“, het voldoet aan modern pneumatisch transmissievereiste. De studenten kunnen de fundamentele pneumatische kennis van de kringscontrole, en praktijkhand op capaciteit leren. De pneumatische trainer combineert elektro en mechanische transmissiekennis.
De pneumatische technologie, volledige naam pneumatische transmissie en controletechnologie, is de luchtcompressor als krachtbron, samengeperste lucht als werkend middel, van de energieoverdracht en van de informatieoverdracht techniektechnologie. De pneumatische technologie is één van het meeste doeltreffende middel om het productieproces te automatiseren en te mechaniseren. Het heeft de voordelen van hoge snelheid, hoog rendement, schone veiligheid, lage kosten en gemakkelijk onderhoud. Het wordt wijd gebruikt op het gebied van lichte industriële machines.
De meest typische toepassing van pneumatische technologie is industriële robot. In plaats van het gebruiken van de menselijke pols, de hand, en de vingers, kunt u de subtiele bewegingen begrijpen of correct en snel vrijgeven. Naast industriële toepassingen, rem gebruiken de apparaten op achtbanen in pretparken, de mechanische dierlijke prestaties en de binnenkant van menselijk-gevormde klokken allen aërodynamische technieken om kleine bewegingen te bereiken.
De hydraulische druk kan reusachtige outputkracht krijgen maar de gevoeligheid is niet genoeg; Anderzijds, is het noodzakelijk om stroom te gebruiken om het voorwerp te drijven, en sommige toestellen zijn nodig. Ondertussen, kan het gevaar van elektrische lekkage niet worden genegeerd. Door contrast, is het gebruik van pneumatische technologie zowel veilig als pollution-free. Zelfs in kleine ruimte, kunnen de kleine bewegingen worden bereikt. Als de grootte hetzelfde is, kan de macht de elektromacht overschrijden. Precies overeenkomstig de vraag naar deze eigenschap is de halfgeleiderindustrie. In de productielijn, de totstandbrenging van vooruitgang, einde, omwenteling en andere kleine eenvoudige actie, in het onontbeerlijke automatiseringsmateriaal. In andere aspecten, zoals de kwantitatieve die outputpomp tijdens het toepassen van weerstand biedende vloeibare onontbeerlijk op de productielijn van siliciumwafeltjes wordt gebruikt, en perifere machines die het aanpassen.
Bovendien hoewel de pneumatische technologie wijd in diverse industriesectoren is gebruikt, zijn er nog aanzienlijke verschillen onder vele toepassingen. In termen van de toepassing van pneumatische technologie, moet de meest basisvoorwaarde een luchtcompressor hebben. Het is geschikter om pneumatische die technologie op plaatsen toe te passen waar er reeds luchtcompressoren voor andere doeleinden worden gebruikt zijn. Dit is vooral waar in niet-productie plus t-sectoren zoals veeteelt, gewas de landbouw of kleding. Op het gebied van machinemateriaal productie, zijn er in de meeste gevallen luchtcompressoren, en de aërodynamische technologie is toegepast, en elk toegepast project heeft in wezen vele gelijkenissen. Daarom kunnen wij de toepassing van pneumatische technologie besluiten in machinemateriaal productie en een lijst vormen.
De pneumatische technologie is van toepassing op de ruimteontwikkeling van het levenssteunregeling van de houdingscontrole, medische apparatuur, het kunstmatige hart van het luchtkussen, en het arbeidsbesparende industriële van de de Huisvestingsindustrie van het robot vacuümvervoer van de de luchtdeur gordijn van de de nevellucht pneumatische, van het de micrometerniveau van het airconditionings de metende materiaal van het de opsporingsapparaat procesbeheersing van de het kamgaren textiel chemische industrie pneumatische van de bewegende componenten van de vloeibaar gascontrole van zuivere vloeibare van de het waterlucht van de componenten oceaanontwikkeling van de het ademhalingsapparaatvoltallige vergadering van het systeemvoertuigen van de de deur pneumatische koppeling pneumatische van de de remlucht pneumatische van de de bandenmijnbouw van de de oogst (boor) scheepsbouw van de de relcontrole de hovercraft pneumatische hulpmiddelen met duikvermogen, pneumatische van de de luchtlucht van de malende machineklinkhamer hamer 00 landbouw van het de nevelinsect van de luchtdesinfectie van de het vermaakindustrie de luchtkanon/van het luchtkussen opblaasbare opblaasbare boten Automatische controle van voedselmachines de automatische controle van zelf-controle verpakkende machines van het stempelen van machines automatische controle.
Deze trainer is geschikt voor hogescholen, ingenieursuniversiteit, technische scholen, beroepsscholen, ingenieurs opleidingscentra, fabrieks opleidende afdeling enz.
Door deze trainer, kunnen de studenten pneumatische componentenstructuur, de pneumatische theorie van de kringscontrole, pneumatisch kringsontwerp, en hand op capaciteit voor pneumatische trainer beheersen.
Deze trainer is flexibel en de studenten kunnen hun eigen pneumatische kring ontwerpen.
II. basisstructuur
De pneumatische werkbank van het controleexperiment met inbegrip van experimentwerkbank, experimentplank, pneumatische componenten enz.
Pneumatische componenten en echt materiaal: luchtfilter, de klep van de dalingsdruk, de diensteenheid, richtingsklep met handbediening, de pneumatische klep van de controlerichting, stakingsklep, controleklep, gaspedaalklep, uitlaatklep, enige acterencilinder, dubbelwerkende cilinder enz.
 

Contactgegevens
Jinan Should Shine Import And Export Co., Ltd.

Contactpersoon: Mrs. Stefanie Li

Tel.: 86-531-67808851

Fax: 86-531-67808851

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)

Andere Producten