Thuis Productenpneumatisch opleidingsmateriaal

Nauwkeurig Ontwerp Elektro Pneumatisch Opleidingsmateriaal voor Ingenieursuniversiteit

Nauwkeurig Ontwerp Elektro Pneumatisch Opleidingsmateriaal voor Ingenieursuniversiteit

Precise Design Electro Pneumatic Training Equipment For Engineer University

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: ShouldShine
Certificering: ISO9001
Modelnummer: ZMP2102

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 1 set
Prijs: negociate
Verpakking Details: triplexdoos, 3CBM
Levertijd: 35 dagen
Betalingscondities: L/C, T/T, Western Union, D/P, D/A
Levering vermogen: 5000 reeks per jaar
Contact nu
Gedetailleerde productomschrijving
Fuction: Dubbele kanten pneumatische trainer voor universiteit, universiteit Pakket: Triplex vak
Gehele capaciteit: <2.0KVA Toepassing: ingenieursuniversiteit, universiteit, beroepsschool
Dimensie: 2.8CBM Gewicht: 510kgs

ZMP2102 dubbele Elektro Pneumatische Opleidende de Werkbank Pneumatische Trainer van Siedes

I. inleiding
De elektro pneumatische trainer wordt ontworpen voor „hydraulisch en de pneumatische opleiding“, het voldoet aan modern pneumatisch transmissievereiste. De studenten kunnen de fundamentele pneumatische kennis van de kringscontrole, en praktijkhand op capaciteit leren. De pneumatische trainer combineert elektro en mechanische transmissiekennis.
De redacteur van het ontwikkelingsvooruitzicht
De pneumatische de industrieontwikkeling is ook neigt om het milieu te beschermen, de prestaties van producten te verbeteren, kosten, tegelijkertijd voor de prestatiesverbetering en kostenvermindering te drukken en te helpen om energie te besparen en zo bevorderlijk voor milieubescherming, moet de sleutel het automatiseringsniveau van de pneumatische industrie verbeteren, zijn producten meer superieur maken, zo de ontwikkelingsrichting van de pneumatische industrie ruwweg: 1. Elektro de integratieintegratie van de integratieintegratie van 2. Hoge druk, de miniaturisatie van 3. Hoog rendement en lage kosten 4. Zonder olie, 5. Het hoge leven, hoge betrouwbaarheid 6. Geïntegreerde, complexe, multifunctionele 7. De hoge snelheid met pneumatische die producten meer en meer in biologische techniek, geneeskunde, kernenergie, micro-elektronica, zoals de robotindustrie worden toegepast, bracht dienovereenkomstig vele nieuwe vereisten naar voren, daarom om de het nieuwe materiaal, de afgietseltechnologie, de thermische behandeling, oppervlakte het verzegelen technologie, de computertechnologie, de sensortechnologie en velen te ontwikkelen andere basistechnologie wordt meer en meer de aandacht van mensen.
Sinds de recente jaren '90, heeft de pneumatische industrie van China een goede economische verrichtingssituatie gehandhaafd en de productie is regelmatig en onophoudelijk door productstructuur aan te passen en verrichting en beheer te verbeteren gegroeid. wegens zijn voordelen van energie - de vrije besparing, de verontreiniging, het hoge rendement, de lage kosten, de veiligheid en de betrouwbaarheid en de eenvoudige structuur, worden het wijd gebruikt in diverse machines en productielijnen. De uitbreiding van toepassing van pneumatische technologie is het symbool van de ontwikkeling van de pneumatische industrie. De toepassing van pneumatische componenten is hoofdzakelijk twee aspecten: onderhoud en aanpassing. In het verleden, zou de verkoop van binnenlandse pneumatische componenten voor onderhoud moeten worden gebruikt. De laatste jaren, is het verkoopaandeel belangrijkste bijrollen jaar na jaar gestegen. De toepassing van eigengemaakte pneumatische componenten van metallurgisch materiaal met een waarde van tientallen miljoenen yuans aan stoelen met slechts yuans 1~ 200. De spoorwegvorken, het voortbewegingswiel en de spoorsmering, de treinremmen, straat het schoonmaken, het speciale workshop heftoestel, de militaire bevelvoertuigen, enz. al gebruik ontwikkelden speciaal binnenlandse pneumatische componenten. Dit toont aan dat de pneumatische technologie in alle industrieën „is geïnfiltreerd“, en breidt zich uit.
De pneumatische technologie is van toepassing op de ruimteontwikkeling van het levenssteunregeling van de houdingscontrole, medische apparatuur, het kunstmatige hart van het luchtkussen, en het arbeidsbesparende industriële van de de Huisvestingsindustrie van het robot vacuümvervoer van de de luchtdeur gordijn van de de nevellucht pneumatische, van het de micrometerniveau van het airconditionings de metende materiaal van het de opsporingsapparaat procesbeheersing van de het kamgaren textiel chemische industrie pneumatische van de bewegende componenten van de vloeibaar gascontrole van zuivere vloeibare van de het waterlucht van de componenten oceaanontwikkeling van de het ademhalingsapparaatvoltallige vergadering van het systeemvoertuigen van de de deur pneumatische koppeling pneumatische van de de remlucht pneumatische van de de bandenmijnbouw van de de oogst (boor) scheepsbouw van de de relcontrole de hovercraft pneumatische hulpmiddelen met duikvermogen, pneumatische van de de luchtlucht van de malende machineklinkhamer hamer 00 landbouw van het de nevelinsect van de luchtdesinfectie van de het vermaakindustrie de luchtkanon/van het luchtkussen opblaasbare opblaasbare boten Automatische controle van voedselmachines de automatische controle van zelf-controle verpakkende machines van het stempelen van machines automatische controle.
Deze trainer is geschikt voor hogescholen, ingenieursuniversiteit, technische scholen, beroepsscholen, ingenieurs opleidingscentra, fabrieks opleidende afdeling enz.
Door deze trainer, kunnen de studenten pneumatische componentenstructuur, de pneumatische theorie van de kringscontrole, pneumatisch kringsontwerp, en hand op capaciteit voor pneumatische trainer beheersen.
Deze trainer is flexibel en de studenten kunnen hun eigen pneumatische kring ontwerpen.
II. basisstructuur
De pneumatische werkbank van het controleexperiment met inbegrip van experimentwerkbank, experimentplank, pneumatische componenten enz.
Pneumatische componenten en echt materiaal: luchtfilter, de klep van de dalingsdruk, de diensteenheid, richtingsklep met handbediening, de pneumatische klep van de controlerichting, stakingsklep, controleklep, gaspedaalklep, uitlaatklep, enige acterencilinder, dubbelwerkende cilinder enz.
 

Contactgegevens
Jinan Should Shine Import And Export Co., Ltd.

Contactpersoon: Mrs. Stefanie Li

Tel.: 86-531-67808851

Fax: 86-531-67808851

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)

Andere Producten