Thuis Productenmechatronics opleidingsmateriaal

ZM2115 Procesbeheersingstrainer het Onderwijsmateriaal van het Beroepsopleidingsmateriaal

ZM2115 Procesbeheersingstrainer het Onderwijsmateriaal van het Beroepsopleidingsmateriaal

ZM2115 Process Control Trainer Vocational Training Equipment Teaching Equipment

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: ShouldShine
Certificering: ISO9001
Modelnummer: ZMP2115

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 1 set
Prijs: negociate
Verpakking Details: triplexdoos, 3CBM
Levertijd: 35 dagen
Betalingscondities: L/C, T/T, Western Union, D/P, D/A
Levering vermogen: 5000 reeks per jaar
Contact nu
Gedetailleerde productomschrijving
Fuction: Procesbeheersingstrainer voor universiteit, universiteit Gewicht: 426kgs
Gehele capaciteit: <1.0KVA kleur: Industrieel grijs
Dimensie: 4.6CBM Pakket: Triplex vak

ZM2115 Process Control Trainer Beroepsuitrusting voor leertraining
1 Productoverzicht
1.1 Profiel
Procesbesturing is een afkorting voor automatische besturing van productieprocessen, wat een belangrijk onderdeel is van automatiseringstechnologie. Het verwijst meestal naar de automatische controle van productieprocessen in aardolie, chemische, elektrische energie, metallurgie, lichte industrie, bouwmaterialen, kernenergie en andere industriële producties in een continu of cyclisch proces. In het moderne industriële productieproces speelt procesbesturingstechnologie een steeds belangrijkere rol bij het bereiken van verschillende optimale technische en economische indicatoren, het verbeteren van de economische efficiëntie en arbeidsproductiviteit, het verbeteren van de arbeidsomstandigheden en het beschermen van de ecologische omgeving.
Met het belangrijkste technologie- en uitrustingsysteem van procesgeoriënteerde bedrijfsautomatisering en informatiesystemen als hoofdlijn, ontwerpen en produceren wij een uitgebreid oefeningsapparaat voor geavanceerde procesbeheersing professionele laboratoria, en stellen een professionele laboratoriumtechnische praktijkbasis samen.
Het ontwerp van het trainingsapparaat is redelijk en veelzijdig, wat niet alleen voldoet aan de eisen van het experimentele onderwijs van verwante cursussen in het specialisme van industriële automatisering en automatische besturing, maar ook van toepassing is op het onderzoek en de ontwikkeling van afgestudeerde studenten.
Wat is programmabesturing? Over het algemeen kan beheersing van het beheer plaatsvinden vóór, tijdens of aan het begin van een actie
Procesbesturing
Procesbesturing
De bundel wordt gevolgd door drie besturingsmodellen. De eerste wordt feedforward-besturing of pre-controle genoemd, de tweede wordt procesbesturing of synchrone besturing genoemd en de derde wordt feedbackregeling of post-besturing genoemd.
De werkwijze voor procedurecontrole vereist dat het uitvoerend personeel de routinematige en herhaalde bedrijfsvoering uitvoert volgens de standaardprocedure, om de kwaliteit van de bedrijfsverwerking te waarborgen om de controledoelstellingen en -vereisten te bereiken. Programmacontrole vereist programma-instelling in overeenstemming met het insluitingsbeginsel en alle belangrijke zakelijke activiteiten dienen praktische procedures vast te stellen. Dat wil zeggen, volgens het productieproces is het laatste punt van elk proces het programmabesturingspunt en de fabrikant van het eindpunt van elk proces is de kwaliteitscontrolepersoon, die verantwoordelijk is voor de niet-gekwalificeerde verwerking en niet-gekwalificeerde voorbereiding en die de recht om correcties voor te stellen, zodat iedereen in het productieproces wordt gevolgd.
De procedurele controlewetgeving kan het zakelijke werk vermijden zonder te volgen regels, onduidelijke verantwoordelijkheden en wederzijdse promotie, wat gunstig is om tijdig met het bedrijf om te gaan en de efficiëntie van het werk te verbeteren, evenals de verantwoordelijkheid van de verantwoordelijke persoon.

1.2 Feature
1. Het keurt industrieel aluminiumprofielkader, transparant structuurontwerp en open interface goed. Met een universeel wiel aan de onderkant, is elke unit flexibel, gemakkelijk te gebruiken en niet gemakkelijk te beschadigen.
2. Dit trainingsapparaat bevat een geïntegreerde PLC-aanraakschermmachine, een knopbedieningseenheid die handmatig / zelfomschakeling kan uitvoeren, en heeft geen invloed op elkaar (zelfs zonder PLC-programma kan handmatige bediening worden gerealiseerd). De mainstream configuratie van procesbesturing voor kleine industriële apparatuur verhoogt de flexibiliteit van het gebruik van de apparatuur enorm.
3. Op grote schaal gebruikte temperatuur-, stroming-, vloeistofniveau- en drukwaarnemingsdetectieapparaten in de industrie kunnen worden gediversifieerd en ontworpen aanverwante experimenten.
4. Het idee van tijdverdelingscontrole kan twee of drie parameters tegelijkertijd verzamelen, bijvoorbeeld één set gemeten flow en één set gemeten temperatuur. Het objectensysteem is gemaakt van een volledig aluminiumlegering. Vanuit het oogpunt van esthetiek en zonder het concept van engineering te verliezen, zullen we een professioneel experimenteel objectsysteem voor procesapparatuur onderzoeken en bouwen, en dit bouwen in een demonstratielaboratorium met de sfeer van de tijd.
5. Het apparaat kan het elementaire controletrainingproject van procescontrole voltooien, de controle van stroom, temperatuur, druk, vloeistofniveau vier parameters en PID aanpassingsfunctie realiseren, en kan het doel van diverse het leren en opleiding bereiken.
2 Technische capaciteit
1. Werkende voeding: eenfasige driedraads 220V ± 5% 50Hz;
2. Afmetingen: 1600 x 800 x 1800 mm (lengte x breedte x hoogte)
3. Machine capaciteit: <1KVA stuursignaal: spanning 0 ~ 10V / 4-20mA;
4. Controle voeding van het object: motor AC220V ± 10%, regelklep AC24V ± 10% 50Hz ± 10%, verwarming AC220V ± 10%
5. Werkomgeving: -10 ° C ~ 40 ° C, relatieve vochtigheid: 20% ~ 90% geen condensatie
6. Werkomstandigheden: omgevingstemperatuur -10 ° C ~ +40 ° C Relatieve vochtigheid <85% (25 ° C)
3 Samenstelling van het product
De installatie van het experimentele apparaat van het procesbesturingssysteem is vrij van waterlekkage en roest, stabiele werking en weinig ruis. Het gecontroleerde object is gescheiden van het elektrisch systeem om elektrische lekkage veroorzaakt door vloeistoflekkage te voorkomen:
Het experimentele apparaat bestaat uit een elektrische besturingskast en twee bestuurde objecten. De elektrische schakelkast biedt verschillende soorten stroom voor het systeem, met 0-10V- en 4-20mA-signalen, AC24V en AC220V-systeemvermogen. Het schema van de systeemlus wordt hieronder getoond:

Procesbesturingsobject apparaatsysteem schakelschema
1 hoofdcircuitpomp,
2 extern koelwater,
3 magneetventiel 2,
4 watertanks,
5 kachels,
6 mengtanks,
7 magneetventiel 1,
8 voorverwarmpomp,
9 driewegs elektrisch ventiel,
10 warmtewisselaars;
11 overlooppijp;
12 overdrukventiel;
13. Temperatuurschakelaar (temperatuurschakelaarstring naar het verwarmingscircuit voor bescherming);
F1 elektromagnetische debietmeter,
F2, F3 rotameter,
T-temperatuur (T1-T4 naar PLC; T5 naar temperatuurregelaar),
L-peilmeter,

Contactgegevens
Jinan Should Shine Import And Export Co., Ltd.

Contactpersoon: Mrs. Stefanie Li

Tel.: 86-531-67808851

Fax: 86-531-67808851

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)

Andere Producten